Álláspályázatok

Ezen az oldalon az MTA ÖK aktuális állásajánlatairól szóló hírek jelennek meg (a Hírek rovatból válogatva).

Az MTA ÖK fiatal kutatót (tudományos segédmunkatársat) keres 4 évre, hagyományos ökológiai tudás kutatása a Kárpát-medencében és Mongóliában.

Az MTA ÖK fiatal kutatót (tudományos segédmunkatársat) keres 4 évre táplálékhálózati adatbázisok kezelése és elemzése témában. A feladat „loop analysis” módszertanának elsajátítása és alkalmazása.A munkavégzés számítógép mellett (adatbányászat, bioinformatika, modellezés, statisztika) történik.

Az MTA ÖK fiatal kutatót (tudományos segédmunkatársat) keres 4 évre fitobentosz funkcionális traitjei változásának vizsgálatára a Duna Szigetközi térségében.

Az MTA ÖK fiatal kutatót (tudományos segédmunkatársat) keres 4 évre erdészeti kezelések mikroklímára gyakorolt kísérletes vizsgálatára.

Az MTA ÖK fiatal kutatót (tudományos segédmunkatársat) keres 4 évre. A fiatal kutató feladatai: egy etetéses kísérlet megtervezése és kivitelezése (1), illetve a terepről begyűjtött ürülék minták kiválogatása (2,3). A talált propagulumok azonosítása és életképességük vizsgálata. A kutató további feladata az adatok komplex elemzése, a szakirodalmi adatokkal való összefüggések feltárása, az eredmények rangos nemzetközi szakfolyóiratban történő publikálása.