LXII. Hidrobiológus Napok - ELMARAD!

Dátum: 
2020-10-07, 10:00 - 2020-10-09, 16:00
Helyszín: 
ÖK Balatoni Limnológiai Intézet, 8237 Tihany, Klebelsberg Kuno u. 3

A koronavírus járvány második hullámára és a folyamatosan emelkedő esetszámokra való tekintettel az MHT Limnológiai Szakosztály vezetősége úgy döntött, hogy a 2020. október 7-9-re tervezett LXII. (Tihanyi) Hidrobiológus Napokat nem tartjuk meg, a konferenciát 2021-re halasztjuk.

A szervezők közleménye:

Elsődlegesen Társaságunk tagjainak és a konferencia résztvevőinek egészségét tartjuk szem előtt, így konferencia csak akkor kerülhetne megtartásra, ha azt egészségügyi szempontból biztonságosan le lehetne bonyolítani. Ezt a jelenlegi és várható jövőbeli körülmények között nem tudjuk garantálni.

Köszönjük szépen a már bemutatott és még be nem mutatott plenáris előadóinknak, hogy elfogadták a felkérést és készültek az előadásra:

  • Láng István: Országos Vízügyi Főigazgatóság, Főigazgató - Restaurációs ökológia lehetőségei a vízgazdálkodásban
  • Tirják László: Körös-Maros Nemzeti Park, Igazgató - Vizes élőhelyek helyreállítása a Körös-Maros Nemzeti Parkban az elmúlt másfél évtized során
  • B-Béres Viktória, Ökológiai Kutatóközpont, DKI - How do benthic algae response to extreme weather events?
  • Erős Tibor, Ökológiai Kutatóközpont, BLI - Saving freshwater biodiversity: Sustainable water management and land use design in the Anthropocene

A LXII. Hidrobiológus Napokra előadással, kiselőadással jelentkezetteket közvetlenül értesítjük arról, hogy jelentkezésüket a 2021. évi rendezvényre is érvényesnek tekintjük. Amennyiben munkájukat ennél előbbi időpontban szeretnék publikálni, úgy javasoljuk, hogy a jelentkezésnél leadott címmel készítsenek munkájukból cikket a Hidrológiai Közlöny vagy a Hidrológiai Tájékoztató című kiadványaink számára.

Jövőre reméljük semmi nem akadályozza meg, hogy minél magasabb szakmai színvonalon megrendezésre kerüljön a LXII. Hidrobiológus Napok 2021-ben.
Ha így lesz, szeretettel várjuk részvevőként vagy előadóként!

A következő találkozásig is vigyázzunk magunkra és egymásra!
Megértésüket köszönjük!

a MHT Limnológiai Szakosztály vezetősége nevében
Üdvözlettel

Boda Pál
MHT Limnológiai Szakosztály, titkár